Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un derby al Vestului cu implicaţii importante în clasament: "E un meci cât un campionat"

Un derby al Vestului cu implicaţii importante în clasament:
Comentează 0

Duminică, de la ora 15,30, în oraşul de pe Bega, se reia derby-ul Vestului, dintre Poli şi UTA. Joc ce suscită interes nu doar prin prisma istoriei, a orgoiliilor sau al ambiţiilor, cât şi pentru clasament în care ambele formaţii nu concep altceva decât a-şi asigura trei puncte. Altfel vitale pentru UTA care pare nu a găsi ieşirea dintr-o pasă extrem de proastă. 

”Cu siguranță, majoritatea celor care suntem acum implicați în club știm importanța și valoarea acestui meci. Băieții veniți din alte orașe au înțeles și ei ce înseamnă acest derby. Pentru noi, arădenii, mai ales, e un meci cât un campionat. Noi așa am crescut în Arad. Și în trecut, chiar dacă obiectivul nu era îndeplinit, dacă UTA – Poli era câștigat, se mai spălau multe dintre păcate. În acest an, cu atât mai mult această variantă are o mai mare importanță. Vrem să ne recâștigăm încrederea și entuziasmul. Eu nu cred că nu avem calitate”, spune antrenorul arădenilor Cristi Todea.

Suporter Club UTA anunță că deplasarea fanilor arădeni la meciul ASU Poli Timișoara – UTA (programat duminică, 15 octombrie, la ora 15:30) va fi efectuată cu autocarele. Întâlnirea suporterilor e programată duminică, la ora 11:00, lângă stadionul ”Francisc Neuman”.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite