Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PSD-iștii au vrut să fure simbolul Aradului, dar nu au reușit!

În stilul lor caracteristic, PSD-iști au vrut să fure simbolul Aradului, Palatul Administrativ.

PSD-iștii au vrut să fure simbolul Aradului, dar nu au reușit!
Comentează 3

Au recurs la aceleași metode gen Ordonanța 13 fără prea mult ecou ca nu cumva arădenii să afle de acest jaf. Așa că au cerut în instanță ca Palatul Administrativ să fie naționalizat și să intre în patrimoniul statului român, drept urmare instituția primăriei să părăsesacă clădirea sau sa plătească chirie dacă vrea să-și mai desfășoare activitatea.

Această acțiune a fost susținută cu vârf și îndesat de cei doi consilieri locali ai PSD, Vărcuș și Cheșa, acesta din urmă având cu siguranță nevoi de îngrijiri medicale de psihiatrie, după cum se manifestă.

În ședinșa de îndată de zilele trecute printr-un punct pe ordinea de zi, primarul Falcă a cerut o informare privind acțiunea în constatare depusă de Instituția Prefectului la Judecătoria Arad prin care se solicită constatarea existenței dreptului de proprietate publică a Statului Român și a dreptului de administrare în favoarea Instituției Prefectului - Județul Arad, cu privire la imobilul indicat ca fiind Palatul Administrativ.

Acești guriști de frunte ai PSD, Vărcuș și Cheșa au refuzart categoric să voteze acest proiect, singurul din grupul PSD care a votat a fost dr. Furău, acesta fiind sătul de promisiunile care i s-au făcut și de minciunile social-democraților arădeni.

Iată că minciuna și ipocrizia au picioare lungi, azi Prefectura a retras acțiunea din instanță dovedind astfel că totul a fost o tentativă a PSD-ului de a mai fura ceva din munca arădenilor, parcă nu ar fi destul că ne-au furat 16 milioane de euro.

Iar aceste trompete defecte Vărcuș și Cheșa au fost puși încă odată cu botul pe labe.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite