Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Proprietarul unui telefon a fost găsit în jumătate de oră de Poliţia Locală

Poliţiştii locali susţin că, vineri, au reuşit să găsească în doar jumătate de oră proprietarul unui telefon... pierdut în Piaţa Avram Iancu.

Proprietarul unui telefon a fost găsit în jumătate de oră de Poliţia Locală
Comentează 0

„Vineri, 6 mai 2022, în jurul orelor 15,30, un cetățean ce tranzita Piața Avram Iancu a găsit pe jos un telefon mobil, pe care l-a predat echipajului de polițiști locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție ce patrula pedestru în zonă.

În mai puțin de jumătate de oră, proprietarul a fost identificat, iar bunul i-a fost predat în aceeași locație.

Această situație ce survine relativ frecvent în relația cu cetățenii reflectă opțiunea Primăriei Municipiului Arad de a folosi echipajele Direcției Generale Poliția Locală pentru a prelua indicii privind existența unor probleme pe domeniul public. Cetățenii sunt încurajați să apeleze la sprijinul patrulelor în uniformă pentru soluționarea unor situații ce ies din normalitatea bunei funcționări a inventarului de pe domeniul public  sau care presupun apariția unor stări de fapt ce trebuie consemnate, în teren, de agenți constatatori ai primăriei.

Prezenți în număr mai mare în patrulare pedestră, în acest sezon cald, polițiștii locali fie vor acționa în limitele atribuțiilor de serviciu pentru soluționarea spețelor semnalate, fie vor raporta situația la dispeceratul DGPL, care o va comunica structurilor din primărie și altor entități cu atribuții în rezolvarea problemei din teren”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide