Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu Moş Nicolae în Piaţa Avram Iancu

Cu Moş Nicolae în Piaţa Avram Iancu
Comentează 0

Pentru cei care nu au reușit să-l întâlnească pe Moș Nicolae în 5 decembrie, acesta i-a așteptat pe copii cu daruri și în data de 6 decembrie, tot de la ora 18, în fața bradului de Crăciun din Piața Avram Iancu. Tot în 6 decembrie elevii de la Palatul Copiilor au susținut un spectaol de dans și muzică pe platoul Primăriei.  

Însă programul festiv nu se oprește aici, întrucât colindele vor răsuna în oraș pe tot parcursul lunii decembrie. În perioada 6-23 decembrie, atât în fața Primăriei Arad, cât și în Piața Avram Iancu, vor avea loc în fiecare seară, între orele 18 și 19, spectacole de colinde, susținute de corurile bisericilor din Arad, elevi ai liceelor din municipiul și județul Arad, precum și o serie de artiști și ansambluri.

Programul de sărbători le oferă arădenilor posibilitatea de a-l asculta pe extraordinarul solist Ioan Bocșa, în data de 21 decembrie, de la ora 19, la Teatrul Clasic Ioan Slavici. Evenimentul este organizat în parteneriat cu centrul Cultural Județean și Fundația Terrarmonia. În data de 22 decembrie, de la ora 18, Orchestra Rapsodia și Feciorii colindători din Sânicolaul Mic vor colinda în Piața Avram Iancu.

Colindele continuă în 22 decembrie cu Tinu Vereșezan, care va veni să îi colinde pe arădeni în fața Primăriei, începând cu ora 18, iar pe 23 decembrie, tot de la ora 18, în Piața Avram Iancu va poposi caravana tradițiilor de iarnă. Caravana tradițiilor de iarnă este un eveniment organizat de Centrul Cultural Județean, care va încheia programul de colinde din această iarnă.

Intrarea este liberă la toate evenimentele prevăzute în programul Târgului de Iarnă.

www.cmcarad.ro

Facebook: Centrul Municipal de Cultura Arad

Foto: V. Z.

 

Galerie foto (193)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite