Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Programul manifestărilor prilejuite de sărbătoarea religioasă „Înălțarea Domnului – Ziua Eroilor”

De sărbătoarea religioasă „Înălțarea Domnului – Ziua Eroilor”, din data de 17.05.2018, Instituția Prefectului – Județul Arad îi invită pe toți cei interesați să participe la manifestările organizate cu acest prilej.

Programul manifestărilor prilejuite de sărbătoarea religioasă „Înălțarea Domnului – Ziua Eroilor”
Comentează 1

La ora 10.00, la Catedrala Ortodoxă Veche va avea loc o Slujbă religioasă, urmată de parastas. Cu începere de la ora 12.00, în Curtea Catedralei Ortodoxe Vechi se vor depune jerbe de flori, iar de la ora 12.30, la Monumentul Revoluţiei din faţa Palatului Administrativ va avea loc o slujbă religioasă, urmată de depuneri de coroane. Între orele 13.15 și 14.15, la Monumentul  Ostaşului  Român, din Piaţa Avram Iancu, se va desfășura un Ceremonial militar şi religios, cu depuneri de coroane, urmat de Cuvântul de binecuvântare al Înaltpreasfinţiei Sale Timotei Seviciu, Arhiepiscopului Aradului. La final, cei prezenți vor putea urmări un program cultural-artistic.

Între orele 14.45 – 15.15, la Monumentul Ostaşului Român de la Cimitirul Pomenirea va avea loc un ceremonial militar şi religios, urmat de depuneri de coroane.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite