Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Programul complet - Arad Open Air Festival 2019

În mai puțin de o lună, Arad Open Air Festival își deschide porțile pentru o nouă ediție specială care se va desfășura în perioada 28 - 30 iunie 2019 pe aeroportul din Arad. În cele 72 de ore de muzică pe scena de la Arad Open Air Festival vor urca nume importante de artiști și formații precum Paul van Dyk, Markus Schulz, BUG Mafia, DOC cu invitați: Deliric, Vlad Dobrescu, Exile și DJ Nasa, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Swanky Tunes, Petre Inspirescu, Andrey Pushkarev, Mihigh, Barac, Tulbure și mulți alții.

Programul complet - Arad Open Air Festival 2019
Comentează 2

 Ediția de anul acesta are în prin plan frumusețea spațiului și surprizele lui, iar echipajul AOA va aduce pe scenă surprize muzicale pe toată perioada festivalului. Melomanii vor avea parte și de zone de relaxare, camping special, preparate care să-i răsfețe, scenografii și atmosfera spațială prezentă pe toată perioada evenimentului.

În cadrul AOA, există cinci tipuri de bilete pe care participanții le pot achiziționa. Daily ticket (60 lei), VIP ticket (200 lei), Regular Ticket (99 lei), 5 Packs ticket (369 lei) și Camping Ticket (149 lei). Cu ajutorul Camping Ticket, participanții pot campa în zonele special amenajate pentru camping.

Biletele se achiziționează atât online, de pe site-ul https://bit.ly/2QIPOvD, cât și în locațiile din Arad și județul Arad: Boeme Cafe, Dom Cafe, Curtea Veche, Jollie Cafe Ineu, Le Relais - Atrium Mall Arad, Wishes Caffee & Pub, Tucano Coffee, Restaurant Noi, KF Arad, Plattinium Bistro Cafe, Molly Malone s Arad, Cafeneaua Literară Joys.

Intrarea se va face pe bază de brățară, fiecare bilet având un tip de brățară, pentru diferențiere.

Programul complet al evenimentului este:

Vineri, 28 iunie 2019:

Șaguna

Andrey Pushkarev

Barac

Bread&Butter

DOC

Eyau

Godira & Planet H

Paul Damixie

SomesanAdrian

The Case

VLF

Invitați specili: B.U.G Mafia, Burak Yeter și Swanky Tunes

Sâmbătă, 29 iunie 2019:

Alb Who

Herck

Manuel Riva

Mihigh

Ninho

Petre Inspirescu

Satra B.E.N.Z

Steff Da Campo

Stiok

Sunet Fin

Timirash

Tulbure

Vladimir

Invitați speciali: Mahmut Orhan și Mattn

Duminică, 30 iunie 2019:

Alex M.O.R.P.H

Dirty Slipers

Grasul XXL

James Aki

Mihai V

R.U.A

Sur Austru

Vali Barbulescu

Inviați speciali: Paul Van Dyk și Markus Schulz

Mai multe informații sunt disponibile pe site: https://www.openairfestival.ro/pe pagina oficială de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/aradopenair/, pe evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1143683645806100/, dar și pe contul de Instagram a evenimentului: https://www.instagram.com/aradopenair/.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite