Vremea Romania, Arad 6°C

Stiri Arad

Programe dedicate Crăciunului s-au derulat la DAS Arad

Programe dedicate Crăciunului s-au derulat la DAS Arad
Comentează 0

La fel ca şi în anii trecuţi, sfârşitul lui 2017, adună sute de copii din Arad, la manifestările organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, de către Direcţia de Asistenţă Socială din Arad.  Moş Crăciun şi-a făcut apariţia la Centrul social Cantina Municipală unde i-a întâlnit pe copiii de la Centrul “Curcubeu” și pe beneficiarii programului „masă caldă în școală”. Alături de cei mici și de moșul cel bun și blând a fost și directorul general al DAS, Oana Pârvulescu,  Prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul UVVG Arad, consilieri locali și mai mulți invitați.

„Ca în fiecare an, la fel şi anul acesta, copiii de la Centrul “Curcubeu” şi copiii care beneficiază de o masă caldă la şcolile cu care suntem parteneri au beneficiat de o masă specială de Crăciun, au recitat poezii, au colindat iar pentru toate acestea cei mici au fost recompensați cu multe daruri. Este nemaipomenit  ca în preajma sărbătorilor de iarnă să aduci bucurie în sufletul unor copii, iar cel mai important lucru, într-o lume atât de încrâncenată, este bucuria din ochii unui copil. Dorim ca prin aceste acțiuni să le aducem căldură și lumină în suflete acestor micuți și familiilor lor. Vreau să mulțumesc Consiliului Local Municipal Arad, UVVG Arad, Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară și tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui program, iar cu această ocazie, în numele Direcției de Asistență Socială Arad doresc să le urez tuturor angajaților, beneficiarilor și colaboratorilor noștri un „Crăciun Fericit” și un călduros „La Mulți Ani!”, a declarat Oana Pârvulescu, director general DAS Arad.

Moș Crăciun a poposit și pe la Centrele de Zi pentru vârstnici din cartierele arădene unde a fost primit de cei trecuți bine de prima tinerețe cu programe artistice dedicate Nașterii Mântuitorului nostru Isus. La rândul lor bunicii și bunicuțele noastre au avut parte de multă căldură în suflete, venită de la colindători, fie ei de grădiniță sau elevi de la diferite școli din municipiul nostru.

Galerie foto (6)

Scrie un comentariu

trimite