Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Programări online la Serviciul de Evidență a Persoanei

Primăria municipiului Arad, prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor  le reamintește cetățenilor că potrivit Decretului semnat de Președintele României privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, în perioada stării de urgență se menține valabilitatea actelor de identitate eliberate de autoritățile publice competente (cărți de identitate, cărți de identitate provizorii, mențiuni de stabilire a reședinței).

Programări online la Serviciul de Evidență a Persoanei
Comentează 0

Pe durata stării de urgență se preiau doar cererile pentru care s-a făcut programare on-line pe pagina web: evp-arad.ro. Pe noul site vor putea fi găsite toate informațiile referitoare la cartea de identitate: acte necesare, termen de eliberare, program de lucru cu publicul etc.

„Având în vedere situația specială în care ne aflăm, pentru a evita aglomerațiile, începând de azi, la Serviciul de Evidență a Persoanei  se preiau doar cererile pentru care s-a făcut programare on-line. Pentru binele tuturor, vă recomandăm să folosiți acest mod de programare și în general toate  mijloacele de comunicare la distanță puse la dispoziția dumneavoastră, este îndemnul primarului municipiului Arad, Călin Bibarț.

Vă reamintim că începând cu data de 17 martie 2020, până la încetarea stării de urgență dată de epidemia de Coronavirus SARS-COV2, programul de lucru cu publicul este următorul:

Luni, Miercuri, Vineri: 10.00 – 12.00

Marți:                              14.00 – 16.00

Joi:                                   16.00 – 18.00

Pentru informații suplimentare arădenii sunt sfătuiți să sune la 0257-214474.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite