Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Vremea va fi călduroasă, iar indicele temperatură-umezeală va depăşi pragul critic

PROGNOZA METEO. Vremea va fi călduroasă, iar după-amiază disconfortul termic va fi ridicat, cu precădere în regiunile vestice, sudice și sud-estice.

PROGNOZA METEO. Vremea va fi călduroasă, iar indicele temperatură-umezeală va depăşi pragul critic
Comentează 0

PROGNOZA METEO JOI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține călduroasă, iar în regiunile vestice, sudice și sud-estice și pe arii restrînse în restul teritoriului, după-amiază disconfortul termic va fi ridicat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 11 și 22 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, după-amiaza și seara. Local în zonele de deal și de munte și pe arii restrânse în rest, se vor semnala averse, descărcări electrice și izolat grindină. Vântul va avea unele intensificări în estul și sud-estul țării, dar de scurtă durată și în timpul ploilor.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul termic va fi ridicat. Temperatura maximă va fi de 33...34 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări îndeosebi spre seară, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 18...19 grade.

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în continuare călduroasă, iar după-amiază disconfortul termic va fi ridicat, cu precădere în regiunile vestice, sudice și sud-estice. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități.Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 și 35 de grade, iar cele minime între 13 și 24 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza și seara, local la deal și la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului, cu o probabilitate mai ridicată în regiunile estice și sud-estice, unde vor fi averse, descărcări electrice și izolat grindină. Vântul va avea unele intensificări în estul țării, dar de scurtă durată și în timpul ploilor.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în continuare călduroasă, iar după-amiază disconfortul termic va fi ridicat. Temperatura maximă va fi de 33...34 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul a 19 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

 

ÎN ŢARĂ
Vremea călduroasă va persista, iar disconfortul termic se va menține accentuat în orele după-amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse pe arii restrânse, descărcări electrice și posibile căderi de grindină, începând cu orele prânzului la deal și la munte, apoi cu o probabilitate mai mare și în sudul și sud-estul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului pe spații mici în sud-est, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul termic accentuat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară când vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 16...18 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul termic va fi în continuare accentuat în orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, după-amiaza și seara pe arii restrânse în zonele montane și submontane și izolat, cu o probabilitate mai mare în vestul teritoriului.Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 35 de grade, iar cele minime, în general, între 13 și 22 de grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea călduroasă va persista, iar disconfortul termic se va menține accentuat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 33...34 de grade, iar cea minimă de 18...19 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 17.06.2019 ORA 09 - 20.06.2019 ORA 09

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține călduroasă la începutul intervalului în toate regiunile, apoi cu precădere în cele estice și sud-estice. Gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere și accentuare cu o probabilitate mai mare în vest, nord-vest și în centru, precum și la deal și la munte.

LA BUCUREŞTI
Vremea călduroasă va persista, iar probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi relativ scăzută.

Sursa: rtv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite