Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă în următoarele zile. Temperaturi de 21 de grade

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în general frumoasă, dar rece pentru această dată dimineaţa şi noaptea. În următoarele zile se aşteaptă temperaturi maxime de 21 de grade. 

PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă în următoarele zile. Temperaturi de 21 de grade
Comentează 0

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va avea intensificări mai ales în a doua parte a nopții, în regiunile sudice și sud-estice, la munte, cu viteze, în general, între 45 și 55 km/h, iar în județul Caraș-Severin rafalele pot atinge 75...80 km/h. Temperaturile minime se vor situa între -6 și 7 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei până spre -9 grade. Spre sfârșitul intervalului se va forma brumă cu precădere în nord, nord-est, centru și în zonele deluroase din restul teritoriului.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului, când rafalele vor atinge 45...50 km/h. Temperatura minimă va fi de 3...5 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 1 grad.

PROGNOZA METEO LUNI Vremea va fi în general frumoasă, dar rece pentru această dată dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin. Pe parcursul zilei vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de până la 55...60 km/h în județul Constanța și estul județului Tulcea și de 75...80 km/h în zona montană și submontană a județelor Caraș-Severin și Mehedinți, iar în regiunile sudice și sud-vestice, va avea viteze cuprinse în general între 40 și 50 km/h; în restul timpului și al teritoriului va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade pe litoral și 19 grade în regiunile vestice, iar cele minime între -6 și 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest. Noaptea se va semnala brumă în Transilvania, Maramureș și local în celelalte zone, îndeosebi în cea deluroasă.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi în general frumoasă, dar rece pentru această dată dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei, cu viteze în general de 45...50 km/h, dar începând din orele serii va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 0...2 grade, mai scăzută în zona preorășenească, unde vor fi condiții de brumă.

PROGNOZA METEO MARTI Valorile termice vor fi în creștere ușoară față de intervalul anterior în cea mai mare parte a țării, însă vremea se va menține rece pentru această dată dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi în sudul Banatului și în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, iar cele minime se vor situa între -3 și 9 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -10 grade. În special noaptea, se va semnala brumă, local în centrul țării și pe arii restrânse în rest. Izolat, în zonele joase vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI Valorile termice vor marca o creștere ușoară față de intervalul anterior, astfel că maxima va fi de 17...18 grade, iar minima de 2...4 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească, unde vor fi condiții de brumă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea va fi frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească uşor în toate zonele. Temperaturile maxime se vor situa în jurul celor normale în sud şi în sud-est şi peste cele caracteristice perioadei în restul ţării şi se vor încadra între 10...13 grade pe litoral şi 20...21 de grade în nordul şi nord-estul teritoriului. Minimele termice vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, mai scăzute în depresiuni, până spre -7 grade în cele din estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate în Dealurile Crişanei.

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va fi moderat în sud-estul teritoriului şi în extremitatea de sud-vest şi va sufla în general slab în rest. La sfârşitul nopţii, se va produce brumă pe suprafeţe restrânse în zonele depresionare şi izolat în cele deluroase şi vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească uşor, astfel că maxima se va situa în jurul a 19 grade, iar minima va fi de 1...5 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat pe parcursul zilei, apoi slab.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească, astfel că valorile termice vor fi mai ridicate decât cele obişnuite în prima decadă a lunii aprilie în toată ţara; maximele se vor încadra între 16 şi 23 de grade, mai scăzute pe litoral, iar minimele între -2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 12 grade în nordul litoralului. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Se va mai produce brumă pe spaţii mici în depresiuni şi izolat vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade, iar cea minimă de 4...8 grade.

DE VINERI PANA DUMINICA Vremea se va menţine mai caldă decât normal pentru această perioadă din an în cea mai mare parte a țării. Ploi slabe vor fi posibile pe spaţii mici în nord şi în est.

Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite