Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Temperaturi scăzute în următoarele zile

Vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit la sfârşitul lunii noiembrie. Miercuri, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiuni si 4 grade în Oltenia, iar în Bucureşti temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade.

PROGNOZA METEO. Temperaturi scăzute în următoarele zile
Comentează 0

PROGNOZA METEO LA NOAPTE: Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la munte, în nordul, nord-estul şi centrul ţării, unde, trecător şi doar pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat exceptând Moldova şi Dobrogea, unde va avea unele intensificări, iar la munte, cu precădere în zona înaltă va sufla tare și va viscoli sau va spulbera zăpada. Temperaturile minime, în general mai scăzute decât în intervalul precedent, se vor situa între -8 și -2 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -11...-12 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -5...-3 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiuni si 4 grade în Oltenia. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi noaptea, când în zona montană, dar local şi în regiunile vestice, nordice şi centrale va ninge în general slab. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări în special în zona înaltă de munte, unde va spulbera sau va viscoli zăpada. În sudul şi sud-estul teritoriului, spre dimineaţă, vor fi conditii de ceată.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite