Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se răceşte în toată ţara, izolat vor fi condiţii de grindină

Meteorologii anunţă că vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate si vor fi averse, în general slabe, posibil însotite de descărcări electrice. În weekend vremea se încălzeşte.

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se răceşte în toată ţara, izolat vor fi condiţii de grindină
Comentează 0

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va deveni în general instabilă, iar valorile termice, mai ales cele diurne, vor fi mai scăzute decât cele din intervalul precedent în majoritatea zonelor. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate si vor fi averse însotite de descărcări electrice pe spatii relativ extinse în vestul, sudul tării, la munte si local în rest. Pe arii restrânse, cu precădere în Oltenia, în Muntii Banatului si în Carpatii Meridionali, cantitătile de apă vor depăsi 15...20 l/mp. Izolat vor fi si conditii de grindină. La munte, la altitudini de peste 1800 m, precipitatiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări temporare, îndeosebi ziua, în cea mai mare parte a tării, cu viteze mai mari în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în sudul litoralului si 23 de grade în nord-vestul extrem al teritoriului. Pe litoral vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va mentine în general instabilă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor climatologic specifice datei, chiar dacă acestea vor marca o scădere fată de ziua anterioară. Vor fi înnorări temporar accentua si va ploua pe arii relativ extinse în vestul, sudul tării, la munte si local în restul zonelor. Vor fi mai ales averse, însotite si de descărcări electrice, iar pe arii restrânse cantitătile de apă vor fi mai însemnate. Izolat vor fi conditii de grindină. La munte, la altitudini mari, se vor semnala precipitatii mixte. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade pe litoral si 19 grade in nord-vest.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite