Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO pentru această TOAMNĂ - Ploi puţine şi temperaturi ridicate

PROGNOZA METEO pentru această TOAMNĂ - Ploi puţine şi temperaturi ridicate
Comentează 0

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru lunile de toamnă, datele evidenţiind faptul că lunile septembrie şi octombrie vor continua să fie dominate de temperaturi ridicate şi ploi puţine, în timp ce noiembrie va veni cu o vreme normală pentru această perioadă.

PROGNOZA METEO SEPTEMBRIE

Temperaturile medii lunare se vor situa peste norme in sud-estul, sudul si local in vestul tarii, iar in celelalte regiuni pot fi apropiate de mediile  multianuale.

Cantitatile lunare de precipitatii vor avea o tendinta spre deficit in majoritatea regiunilor, exceptand centrul si nordul tarii unde acestea pot fi apropiate de mediile climatologice.

PROGNOZA METEO OCTOMBRIE

Regimul termic va inregistra valori peste mediile climatologice in sud-est si local in sudul si vestul teritoriului, iar in restul regiunilor temperaturile medii lunare se vor incadra in normalul perioadei.

Cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta valori apropiate de mediile multianuale in majoritatea regiunilor, iar in centrul, nordul si local in vestul tarii acestea vor avea o tendinta de excedent.

PROGNOZA METEO NOIEMBRIE

Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale, exceptand sud-estul si local sudul si vestul tarii, unde acestea se pot situa peste norme.

Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa in limite apropiate de mediile climatologice in sud-est si sud, iar in restul teritoriului vor fi posibile cantitati medii peste norme.

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite