Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prognoza meteo pe o lună. Schimbări spectaculoase, pe final de vară

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Află, din materialul următor, cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, în intervalul 24 august - 21 septembrie. 

Prognoza meteo pe o lună. Schimbări spectaculoase, pe final de vară
Comentează 0

Săptămâna 24.08.2020 – 31.08.2020

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar și ușor mai ridicate, local, în sud-est, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în extremitatea de nord a acesteia. În regiunile sudice, cantitățile de preciptații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate, local, în sud-vest.

Săptămâna 31.08.2020 – 07.09.2020

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în toate regiunile, posibil ușor mai coborâte în nord-vest, dar și ușor mai ridicate în sud-est.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 07.09.2020 – 14.09.2020

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână la nivelul întregii țări, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice și sud-estice.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 14.09.2020 – 21.09.2020

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite