Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO pe DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Meteorologii anunţă temperaturi de până la 16 grade

Meteorologii anunţă temperaturi ridicate pentru zilele următoare. Vremea se va încălzi, astfel încât, se vor înregistra valori medii diurne de peste 10 - 13 grade.

PROGNOZA METEO pe DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Meteorologii anunţă temperaturi de până la 16 grade
Comentează 0

BANAT

Luna februarie va debuta cu o vreme mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată şi vor fi temperaturi maxime, în medie, de până la 14...16 grade. În data de 4 februarie, valorile termice vor scădea accentuat şi vor ajunge la medii apropiate de cele normale, de 5...6 grade Celsius. Apoi vremea se va încălzi din nou, astfel încât, la sfârşitul primei săptămâni de prognoză, se vor înregistra valori medii diurne de 12...14 grade.

Pe parcursul celei de a doua săptămâni, maximele termice, deşi în uşoară scădere de la o zi la alta, vor caracteriza în continuare o vreme caldă pentru această perioadă. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în medie, între 1 şi 4 grade şi doar pe 5 şi 6 februarie vor fi uşor negative. În zilele de 1 şi 3 februarie vor fi ploi slabe, iar pe 4 februarie precipitaţiile se vor semnala local şi pot fi mixte. Începând cu data de 8 februarie va creşte din nou probabilitatea ca temporar să plouă slab.

CRIŞANA

În primele zile ale intervalului de prognoză, vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod normal la început de februarie, cu medii ale maxime lor diurne în creştere, de la de 6...7 grade în prima zi, spre 12...14 grade pe 2 şi 3 februarie. Pe 4 februarie, temperaturile vor scădea accentuat şi se vor apropia de mediile climatologice ale perioadei. Apoi vremea se va încălzi din nou, astfel încât, pe 7 – 8 februarie, vor fi temperaturi diurne de 11...13 grade.

Pe parcursul celei de a doua săptămâni, maximele termice vor scădea uşor, dar vremea se va menţine caldă pentru această perioadă. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în medie, între 1 şi 4 grade şi doar pe 5 şi 6 februarie vor fi uşor negative. În zilele de 1 şi 3 februarie vor fi ploi slabe, iar pe 4 februarie precipitaţiile se vor semnala local şi vor fi mixte. Începând cu data de 8 februarie va creşte din nou probabilitatea ca temporar să plouă slab.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide