Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Pentru următoarele zile, meteorologii anunţă vreme în general frumoasă cu temperaturi ce pot ajunge până la 34 de grade în vestul şi sed-vestul Olteniei. Sunt aşteptate, însă, şi ploi însoţite de descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile
Comentează 0

PROGNOZA METEO LUNI. În majoritatea zonelor ţãrii vremea va fi frumoasa, cu cerul variabil chiar mai mult senin si va deveni chiar calduroasa. Excepţie vor face Dobrogea, Muntenia, zona Carpaţilor de Curburã şi estul Carpaţilor Meridionali unde instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi unele intensificãri ale vântului. Izolat cantitãţile de apã vor depãşi 20 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã. Ploi de scurtã duratã vor fi posibile şi în sudul Moldovei şi în estul Olteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 grade pe litoral şi 34 de grade in vestul, sud-vestul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorãri, temporar accentuate şi mai ales în a doua parte a zilei vor fi averse, descãrcãri electrice şi scurte intensificãri ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în jumãtatea de sud. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice, în zonele de munte, iar mai ales spre searã şi noaptea, local şi în centru, in sud şi in nord-est.

Vor fi condiţii de grindinã, iar cantitãţile de apã pot fi mai însemnate. În restul teritoriului, astfel de fenomene vor fi izolate. Vântul se va intensifica entru scurt timp în timpul ploilor, apoi si in est. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 gr in nordul Moldovei, poate si prin estul Transilvaniei şi 34 de grade in sudul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi cãlduroasã, cu o maximã termicã în jurul a 31 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate mai ales spre searã, când vor fi condiţii de averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Valorile termice vor marca o scãdere faţã de ziua precedentã, astfel încât, în majoritatea regiunilor se vor apropia de mediile multianuale specifice sfârşitului de august. În sud-vest şi în centru, precum şi la munte, cerul va avea unele înnorãri şi pe arii restrânse vor fi averse şi descãrcãri electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile izolat.

Vântul va avea intensificãri în cursul zilei în regiunile estice, iar în rest va sufla cel mult moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 grade in estul Transilvanieie si 31 grade in sudul Olteniei şi 31 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Se racoreste usor si in capitala, maximele nu mai trec de 28..29 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri peste zi iar vantul va sufla cel mult moderat

TENDINTA

De joi pana spre finalul saptamanii vremea va in general frumoasa si doar pe la munte vor mai fi ploi de scurta durata, pe arii restranse, in timp ce in restul tarii doar izolat pot cadea ceva stropi de ploaie. Dimineata va aprea ceata prin zonele depresionare. Maixmele vor FI joi cam intre 23 si 31 grade apoi vor fi apropiate de cele normale pentru inceput de septembrie.

Sursa: rtv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite