Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prognoza meteo actualizată | Temperaturile încep să revină la normal - Unde va ninge sâmbătă

Astăzi, valorile de temperatură se vor situa în jurul mediilor multianuale în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări și va ninge, slab, local în Maramureș și izolat în Crișana, Transilvania și Moldova, precum și la munte. 

Prognoza meteo actualizată | Temperaturile încep să revină la normal - Unde va ninge sâmbătă
Comentează 0

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, iar pe crestele Carpaților Orientali rafalele vor fi în general de 70...90 km/h, viscolind ninsoarea, dar ușoare intensificări se vor semnala și în regiunile sudice.

Temperaturile maxime se vor încadra între -5 și 5 grade. Izolat vor fi condiții de ceață. În București, valorile de temperatură se vor situa în jurul mediilor multianuale, astfel temperatura maximă se va situa în jurul a 4 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat.

La munte, cerul va avea înnorări și local va ninge slab. Vântul va avea temporar intensificări, iar pe crestele Carpaților Orientali rafalele vor fi în general de 70...90 km/h, viscolind ninsoarea. Valorile termice nu vor varia semnificativ.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite