Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prognoza meteo 5 octombrie. Temperaturile, în creștere de la o zi la alta

Astazi, vremea va fi deosebit de calda în cea mai mare parte a ţarii. Cerul va avea înnorari temporar accentuate şi mai ales seara vor fi averse în Banat, Crişana, Maramureş şi pe arii restrânse în Oltenia, Transilvania, Moldova şi nord-vestul Munteniei.

Prognoza meteo 5 octombrie. Temperaturile, în creștere de la o zi la alta
Comentează 0

În restul teritoriului cerul va fi variabil. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi vor fi condiţii de grindina. Vântul va avea intensificari la munte, cu viteze mai mari pe creste (rafale de peste 85...95 km/h), dar şi în rest, mai ales în vest şi în est (rafale în general de 45...55 km/h).

Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 33 de grade în sudul Munteniei.

In Bucuresti, vremea va fi deosebit de calda. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 30 de grade.

La munte, cerul va fi variabil, cu înnorari temporar accentuate îndeosebi în a doua parte a intervalului, averse şi descarcari electrice în zona Carpaţilor Occidentali, în masivele vestice ale Carpaţilor Meridionali şi pe arii mai restrânse în rest.

Pe arii restrânse, cantitaţile de apa vor putea fi mai însemnate. Vântul va avea intensificari, cu viteze mai mari pe creste. Valorile termice se vor situa cu mult peste cele caracteristice datei.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite