Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Meteo: Vezi ce surprize ne-a pregătit vremea pentru astăzi 14 septembrie

Astăzi, vremea va fi caldă pentru mijlocul lunii septembrie în cea mai mare parte a ţarii, mai ales în regiunile sudice şi sud-vestice. 

Meteo: Vezi ce surprize ne-a pregătit vremea pentru astăzi 14 septembrie
Comentează 0

Local în zonele montane şi pe arii mai restrânse în nord, centru şi est, mai ales dupa-amiaza şi seara, vor fi înnorari temporar accentuate şi se vor semnala averse însoţite de descărcări electrice. Izolat, în special în zona Carpaţilor Orientali, cantitaţile de apa pot depaşi 10...15 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 32 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi calda şi în general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu înnorari spre seara, când este posibil ca trecator sa ploua slab. Temperatura maxima se va situa în jurul a 29 de grade.

La munte, vremea va fi calda pentru mijlocul lunii septembrie în majaoritatea masivelor. Cerul va fi variabil, cu înnorari temporar accentuate în special dupa-amiaza şi seara, când local se vor semnala averse însoţite de descărcări electrice. Izolat, în special în zona Carpaţilor Orientali, cantitaţile de apa pot depaşi 10...15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa şi noaptea, pe vai şi în depresiuni, se va semnala ceaţa.

La mare, vremea va fi în general frumoasa şi calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele înnorari ziua, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 27 de grade. Temperatura apei marii va fi de 19...21 de grade. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite