Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Profesorii cer demisia prefectului Florentina Horgea! Proteste în fața Prefecturii!

Profesorii cer demisia prefectului Florentina Horgea!  Proteste în fața Prefecturii!
Comentează 7

Profesorii arădeni afiliați Colegiului Naţional al Liderilor Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ au decis să înceapă astăzi protestele deoarece Guvernul nu acceptă încheierea unui acord scris, prin care se angajează să soluţioneze mai multe probleme cu care se confruntă salariaţii din învăţământ. Aceștia încă de la orele dimineții au pichetat Instituția Prefectului.

Noul prefect al Aradului, Florentina Horgea nu era prea afectată de aceste proteste de aceea nici măcar nu s-a deranjat să coboare și să stea de vorbă cu protestatari, fiind probabil ocupată în căutarea și numirea unor personae de „interes național” in diferite posturi din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Arad. Doamna Horgea s-a mulțumit să declare pentru mass-media că:

"Am cunoştinţă de faptul că oamenii protestează în faţa Prefecturii. Au primit autorizaţie de la Primărie şi ştiam că urmează să protesteze. Au fost chiar două proteste. Primul, organizat de Cartel Alfa iar cel de al 2-lea, cel al profesorilor de la Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, care se desfăţoară chiar acum. Aud fluierăturile şi urletele de afară, este imposibil să nu le auzi!"

Doamnă prefect Florentina Horgea, acei oamenii care protestează în fața instituției în care sunteți plantată de către guvernul PSD, NU URLĂ! Acei oamenii cu un IQ cu mult peste al dumneavoastră, convinși fiind de acest fapt, cer guvernului pe care îl reprezentați în teritoriu salarii decente. Acești profesori s-au săturat să îndure umilința guvernului PSD

Doamnă Horgea suntem convinși că acești oameni „care urlă” atunci când dumneavoastră nu veți mai ocupa comodul fotoliu de prefect, ei vor îndruma și se vor ocupa de educația copiilor nostri. Încercați să-i tarați ca pe niște oameni nu ca pe niște animale!

Iar atunci când vă cer demisia au perfectă dreptate!

 

Galerie foto (23)


Scrie un comentariu

trimite