Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Procurorul arădean Lucian Rus a fost delegat în structura centrală a DNA

Șeful DNA Timișoara, arădeanul Lucian Rus, a fost avansat în funcție, fiind delegat timp de 6 luni în structura centrală ca procuror șef adjunct al Secției de combatere a corupției. Decizia a fost votată în cadrul ședinței de ieri a CSM în unanimitate. 

Procurorul arădean Lucian Rus a fost delegat în structura centrală a DNA
Comentează 0

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât delegarea în funcţia de procuror șef adjunct al Secției de combatere a corupției din cadrul Direcției Naționale Anticorupție a lui Lucian Rus, procuror șef al Serviciului teritorial Timișoara din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, începând cu data de 05.12.2022, până la revenirea titularului pe post, dar nu mai mult de 6 luni. 

Lucian Rus este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj. El și-a început activitatea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, ulterior ajungând prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criş, pentru a pleca apoi la Satu Mare, unde a fost șef de birou în cadrul DIICOT. Timp de cinci ani a fost procuror la DNA, Serviciul Teritorial Oradea, unde a instrumentat mai multe dosare complexe. Începând din luna septembrie a anului trecut, Lucian Rus este șef al Serviciului Teritorial Timișoara al DNA. 


Scrie un comentariu

trimite