Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Probleme în cuplu? În timp ce Mirco Maschio a rămas la Padova, Aida Yespica şi-a petrecut seara cu un campion olimpic

Povestea de dragoste dintre Mirco Maschio, cunoscutul om de afaceri italian care se află la conducerea Maschio Gaspardo, şi Aida Yespica, frumoasa din Venezuela care a pus pe jar inimile multor bărbaţi celebri, pare a fi una tumultoasă, cu declaraţii de iubire făcute pe reţelele de socializare, urmate de ştergerea fotografiilor în care cei doi apar împreună, cu zvonuri legate de o posibilă despărţire, zvonuri dezminţite.

Probleme în cuplu? În timp ce Mirco Maschio a rămas la Padova, Aida Yespica şi-a petrecut seara cu un campion olimpic
Comentează 2

Într-una din zilele trecute, în timp ce Mirco se afla la Padova, pregătindu-se de începerea antrenamentelor, existând chiar şi o dovadă în acest sens, un print screen în care a fost tăguit la ora 6.48 dimineaţa, de antrenorul său personal, Aida se afla la o petrecere la Roma. Petrecerea a avut loc într-un restaurant de lux, Assunta Madre, unde Aida s-a afişat alături de Luigi Busà, un cunoscut sportiv italian. De altfel, chiar ea a fost cea care şi-a semnalat prezenţa la petrecerea cu pricina, dând check-in pe o reţea de socializare. În fotografiile postate cei doi cântau și păreau foarte intimi.

Luigi Busà este un karateka italian, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo, la kumite. Născut în 1987, Busà mai are în palmares două medalii de aur la Campionatele Mondiale de Karate şi nu mai puţin de cinci medalii de aur la Campionatele Europene.

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite