Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prinşi în timp ce comiteau ilegalităţi

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, iar altul de 23 de ani au fost prinşi de către poliţişti în timp ce aceştia încercau să fenteze legea. Totul s-a întâmplat ieri când aceştia au fost prinşi în flagrant, 

Prinşi în timp ce comiteau ilegalităţi
Comentează 1

Bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost depistat în trafic de către agenţi în timp ce acesta transporta mai multe pachete de ţigări care ar proveni din contrabandă: „Ieri, 16 ianuarie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un bărbat de 29 de ani din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu, având în portbagajul autoturismului 97 de pachete de țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă. Cantitatea de 1940 de fire de țigarete a fost indisponibilizată, în vederea continuării cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”.

Tânărul de 23 de ani este cercetat pentru furt: „La data de 16 ianuarie a.c., polițiștii aflați în serviciul de patrulare, pe raza cartierului Micălaca, au depistat în flagrant delict, un tânăr de 23 de ani din Mândruloc, ieșind dintr-o scară de bloc de pe Calea Radnei, având asupra sa mai multe bunuri care nu îi aparțineau, ce ar fi fost sustrase dintr-o uscătorie. Bunurile, în valoare de 200 de lei, au fost recuperate și înapoiate persoanei vătămate, iar pe numele tânărului polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, au transmis reprezentanţii IPJ Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite