Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prins după patru ani de la tâlhăria comisă la Chișineu-Criș

Prins după patru ani de la tâlhăria comisă la Chișineu-Criș
Comentează 0

Două persoane mascate, care aveau asupra lor un aparat de electroşocuri, au intrat în casă peste un localnic din Chişineu-Criş (județul Arad).  

Aceștia l-au bătut pe proprietar şi i-au furat un lanţ de aur, în valoare de 1.000 de lei. Una dintre cele două persoane a fost identificată şi reţinută de anchetatori. Tâlhăria a avut loc în septembrie 2011, iar bărbatul identificat a fost arestat preventiv în 27 ianuarie 2016 pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, din probatoriul administrat în cauză a rezultat că „în data de 18 septembrie 2011, în jurul orei 21:20, inculpatul Boldor Petru-Tudor, împreună cu o altă persoană, având feţele acoperite cu cagule şi având asupra lor un aparat cu electroşocuri, au pătruns prin efracţie şi escaladare în locuinţa persoanei vătămate C.V.R. din oraşul Chişineu-Criş, unde, prin folosirea de violenţe, au deposedat-o pe aceasta de un lănţişor din aur, în valoare de 1.000 de lei”.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite