Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Principalul suspect al atentatului din St. Petersburg este un kârgâz de 22 de ani. Bilanţul morţilor a crescut la 14

Autorităţile ruse au anunţat marţi dimineaţă că un număr de 51 de persoane au fost transportate la mai multe spitale după ce o explozie puternică a zguduit o garnitură de metrou din metropola Sankt Petersburg. Între timp, bilanţul a ajuns la 14 morţi şi cel puţin 45 de răniţi, a anunţat ministrul rus al Sănătăţii.

Principalul suspect al atentatului din St. Petersburg este un kârgâz de 22 de ani. Bilanţul morţilor a crescut la 14
Comentează 0

UPDATE Stația de metrou Sennaia Ploșciadi din Sankt-Petersburg, unde luni a avut loc o explozie soldată cu victime, a fost închisă după primirea unui apel telefonic anonim care anunța un alt posibil atac, a relatat marți agenția de presă rusă RIA, citată de Reuters.

Agenția Interfax a informat că un reporter al său a văzut câteva mașini de pompieri în fața stației de metrou.

UPDATE ora 11.30 Ministrul rus al sănătăţii a anunţat că bilanţul morţilor a crescut de la 11 la 14, trei dintre răniţii grav în explozia de luni după-amiază decedând la spital.

UPDATE Ministerul de Urgenţe a anunţat marţi dimineaţă că un număr de 49 de persoane sunt tratate în continuare în spitale după explozia care a distrus o garnitură de metrou din metropola Sankt Petersburg. Anterior, autorităţile au precizat că numărul răniţilor se ridică la 45 de persoane, scrie Sputnik.

”Potrivit Comisie de Sănătate din Sankt Petersburg, 49 de persoane care au suferit în urma urgenţei de la metrou rămân internate în facilităţile medicale din oraş”, a declarat un reprezentant al ministerului de Urgenţe.

De asemenea, alte 11 persoane şi-au pierdut viaţa în atentatul terorist din Sankt Petersburg.

Comisia de Investigaţii din Rusia a lansat o anchetă pentru act terorist în urma exploziei care a zguduit o garnitură de metrou din Sankt Petersburg. De asemenea, comisia a catalogat explozia ca fiind un atac teorist, dar mai multe scenarii sunt luate în considerare în acest moment.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite