Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primirea comenzii Secției de Pompieri Bârzava și numirea în funcția de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, a domnului locotenent-colonel Renich Valentin.

 Primirea comenzii Secției de Pompieri Bârzava și numirea în funcția de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, a domnului locotenent-colonel Renich Valentin.
Comentează 0

În data de 13 octombrie 2023 a avut loc ceremonia de predare - primire a comenzii Secției de Pompieri Bârzava. Astfel, domnul sublocotenent VALE Cristian a preluat comanda subunității de la domnul locotenent-colonel RENICH Robert Valentin.

Cu acest prilej, conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad i-a transmis sincere mulțumiri locotenent-colonelului Renich Valentin pentru angajamentul și dedicarea de care a dat dovadă în cei peste 25 de ani de serviciu în cadrul acestei secții, dorindu-i totodată mult succes în noul capitol al vieții profesionale, acela de adjunct al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Astfel, începând cu data de 20.10.2023, domnul locotenent colonel Renich Valentin este noul adjunct al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Vasile Goldiș" din județul Arad, funcție obținută în urma reușitei sale la concursul pentru ocuparea acestui post, care a avut loc în luna septembrie a acestui an.

Cu o experiență de peste 25 de ani în cadrul Secției de Pompieri Bârzava, Lt. col Renich Valentin a demonstrat dedicare și competență. În anul 2009 a fost numit adjunct comandant al Secției Bârzava, iar din anul 2016 și până în prezent, a ocupat poziția de comandant al acestei secții. Această ascensiune remarcabilă în cariera sa este rezultatul efortului susținut și a calităților sale de lider.

Prin această tranziție semnificativă, conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” transmite recunoștința sa sinceră către toți cei implicați în evoluția Secției de Pompieri Bârzava și își exprimă încrederea într-o colaborare fructuoasă în viitor.

"Îi doresc locotenent-colonelului Renich Valentin succes în noul său rol de adjunct, având convingerea că va aduce o contribuție valoroasă la consolidarea și modernizarea dotărilor necesare și a imobilelor pe care le avem în administrare. Privind spre viitor, am încredere că sublocotenentul Vale Cristian va gestiona cu abilitate și dedicare responsabilitățile de comandant al Secției Bârzava, aducând contribuții esențiale la siguranța și protecția comunității noastre", a transmis domnul inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, colonel Gârbău Cristian.

Galerie foto (7)


Scrie un comentariu

trimite