Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primele intervenții de deszăpezire din această iarnă în municipiul Arad

Având în vedere căderile de zăpadă înregistrate în această seară, utilajele operatorului de salubritate responsabil cu punerea în aplicare a Programului de deszăpezire a oraşului, S.C.Salubritatea SA Deva, a acţionat începând cu ora 19.00 cu 7 utilaje specializate pentru împrăştiat material antiderapant.

Primele intervenții de deszăpezire din această iarnă în municipiul Arad
Comentează 0

S-a acționat cu prioritate pe arterele principale, căile de acces în oraş, poduri, pieţe şi staţii. Nu mai puţin de 150 de tone de material antiderapant a fost împrăştiat până în jurul orei 23.00. Intervenţiile vor continua pe tot parcursul nopţii, când, în măsura posibilităţilor, se va interveni şi pe străzile asfaltate cu acces spre locuinţe.

În cazul în care precipitaţiile vor continua, iar stratul de zăpada acumulat pe carosabil va ajunge şi chiar depăşi  5 cm, operatorul de salubritate va intra într-o nouă fază a planului de intervenţie.

În cazul în care este absolut necesar să conduceţi în următoarele ore, manifestaţi prudenţă sporită şi adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum.  Asiguraţi-vă că aveţi autoturismele echipate corespunzător.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite