Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Primele competiții pe stadionul UTA ar putea fi organizate anul viitor

Reprezentanții Primăriei au verificat stadiul lucrărilor pe șantierul stadionului aflat în construcție, apreciind că lucrările sunt în grafic, iar primele competiții ar putea fi organizate anul viitor.

FOTO | Primele competiții pe stadionul UTA ar putea fi organizate anul viitor
Comentează 0

Viceprimarul Călin Bibarț a făcut o primă oprire la baza de producție a prefabricatelor, unde se lucrează la elementele gradenelor pentru tribune și peluze. Constructorul susține că 80% din prefabricatele pentru gradene sunt finalizate și se pregătesc cofrajele pentru grinzile de la Tribuna I.

La vizita pe șantierul stadionului, reprezentanții firmei de construcții au prezentat lucrările efectuate până în prezent: cele două peluze și tribuna a doua sunt ridicate, gradenele mari sunt montate, grizile intermediare sunt turnate. Urmează montarea gradenelor mici, cofrarea și turnarea grinzilor superioare. La tribuna I se lucrează la infrastructură.

Viceprimarul a apreciat că șantierul este în grafic și a spus că în aceste condiții stadionul ar putea fi parțial pregătit să găzduiască partide oficiale de la începerea sezonului 2017/2018, dacă FRF va accepta.

Lucrările pentru construirea noului Stadion Municipal ”Francisc Neuman” UTA sunt în valoare de 32.733.275 lei, cu TVA.  Executant este compania Tehnodomus SA, care are termen  pentru finalizare mijlocul anului 2018. 

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide