Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primarul Călin Bibarț apără interesele arădenilor și luptă corect pentru clădirea Teatrului Vechi

Ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal de  marți, 16 martie 2020, convocată de consilierii Alianței USR-PLUS și PSD nu s-a încheiat așa cum probabil și-ar fi dorit inițiatorii ei. Singurul punct de pe ordinea de zi,  proiectul de hotărâre privind exercitarea dreptului de preemțiune cu privire la achiziționarea imobilului situat pe strada Gheorghe Lazăr nr. 3, nu a reușit să strângă nici de această dată cele 15 voturi necesare pentru a fi aprobat.  

Primarul Călin Bibarț apără interesele arădenilor și luptă corect pentru clădirea Teatrului Vechi
Comentează 0

Primarul Călin Bibarț a pus o serie de întrebări retorice consilierului USR-PLUS Florin Stana, reprezentantul coaliției care a venit cu propunerea proiectului de hotărâre: Vreau să subliniez două lucruri: văd că sunteți foarte bine informat cine este potențialul cumpărător, cum şi-au dat avansuri de bani între ei, cum va cere proprietarul un preţ mai mare data viitoare. Să înțeleg că aveți un interes? La Primărie nu am primit niciun document cu astfel de detalii, a punctat edilul.  

În încheiere, primarul Călin Bibarț a ținut să accentueze faptul că indiferent de rezultatul votului de azi… Nu pleacă nicio clădire din oraș, nu se demolează și nici nu se construiește nici măcar o mansardă, pentru că asta ar presupune ca Primăria să elibereze o autorizație de construcție. În ceea ce privește achiziționarea clădirii, chiar dacă ar exista capitol bugetar pentru așa ceva, nici atunci nu am putea să aprobăm o achiziție fără să avem mai întâi o evaluare. E ban public și nu ne putem juca cu el."

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite