Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primarul Boc s-a săturat de demagogia USR: „Ați făcut mult rău Clujului în materie de infrastructură”

Primarul Emil Boc a pus tunurile pe cei de la partidul USR care , se pare, îi bagă bețe în roate în mai toate proiectele pe infrastructură pe care acesta încearcă să le implementeze. 

Primarul Boc s-a săturat de demagogia USR: „Ați făcut mult rău Clujului în materie de infrastructură”
Comentează 1

„Am impresia că partidul USR e un partid ghiocel, care a apărut așa după primăvară curat ca lacrima, nici usturoi n-a mâncat, e luna de pe cer, e raiul pe pământ, o demagogie cum rar mi-a fost să aud în 20 de ani de politică românească. Totul are o limită în demagogie, ce puteți să reproșați la acest proiect că nu s-a făcut ca la carte? Din punctul nostru de vedere, ce puteți să reproșați, că nu ați spus nimic. Că Primăria a greșit acolo, că proiectatul a greșit acolo. În ce au greșit? Nimeni nu poate să spună decât de condițiile generale că sunt prea multe lucrări și că sunt prea multe lucrări și prea puține firme care să vină. Și asta e vina primarului de la Cluj, că sunt prea multe proiecte în PNRR? 

Iar partidul ăsta ghiocel să nu uite că a fost la Guvernare, să nu uite că numai rău a făcut Clujului în materie de infrastructură, ați scos centura metropolitană din PNRR”, a afirmat primarul Clujului, Emil Boc. 


Scrie un comentariu

trimite