Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primăria Pecica a organizat un concurs de tir în memoria lui Iosif Hlatchi

Primăria Pecica a organizat un concurs de tir în memoria lui Iosif Hlatchi
Comentează 0

Senatorul Constantin Traian Igaș a participat sâmbătă, 24 octombrie, la a III-a ediție a Concursului de tir cu talere în cadrul Poligonului Pecica.

Îi mulțumesc viceprimarului orașului, Miodrag Stanoiov, unul dintre inițiatorii evenimentului, pentru invitația de a participa la acest concurs de tir cu talere. Ca membru al Grupei de vânătoare 9 Rovine Pecica am participat la toate edițiile acestui concurs care, de doi ani, se ține în memoria maestrului grupei noastre de vânătoare, domnului Iosif Hlatchi. M-am bucurat să le fiu alături și de această dată”, declară senatorul pecican, Constantin Traian Igaș.

 Începând cu a doua ediție evenimentul, organizat de Primăria Pecica, prin Casa de Cultură, se numește Concursul de tir al vânătorilor în memoria Iosif Hlatchi, cel care a fost paznic de vânătoare în cadrul Grupei de vânătoare 9 Rovine Pecica.

Este foarte bine că sprijinim, ca administrație locală, un astfel de eveniment, cu atât mai mult cu cât acesta este în memoria unui pecican. Concursul se desfășoară de la început în cadrul Poligonului omologat de pe raza orașului Pecica. Mă bucur că am avut parte de o zi însorită și mulți participanți iar, pe viitor, ne dorim să extindem evenimentul”, este de părere viceprimarul orașului Pecica, Miodrag Stanoiov.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite