Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primăria lansează serviciul InfoSMS, pentru o mai bună informare a arădenilor

Arădenii care doresc pot obține informații de interes comunitar prin intermediul sms-urilor. Rerezentanții Primăriei anunță lansarea unui serviciu gratuit care va fi pus la dispoziția locuitorilor municipiului.

Primăria lansează serviciul InfoSMS, pentru o mai bună informare a arădenilor
Comentează 0

„Având în vedere faptul că sunt situații în care oamenii trebuie să fie informați rapid, cum ar fi de exemplu sistarea furnizării unor utilităţi, ca urmare a unor avarii, Primăria municipiului Arad în colaborare cu o firmă de specialitate va dezvolta un program prin care arădenii vor primi sms-uri în legătură cu diversele chestiuni de interes local. Mai mult decât atât, cetăţenii ar putea primi direct  pe telefonul mobil informaţii despre investiţiile publice derulate de municipalitate, lucrările edilitar/gospodăreşti, reparaţiile efectuate la nivelul infrastructurii rutiere, întreruperile de utilităţi (energie electrică, apă, gaz, energie electrică, gaz,  sisteme de comunicații și transmisii de date, etc.), transport public local sau evenimentele culturale organizate în municipiu”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Reprezentanții municipalității mai spun că persoanele interesate de acest serviciu nu trebuie decât să completeze un formular disponibil pe pagina web a Primăriei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro, meniul din stânga, secțiunea „Înregistrare pentru primire SMS”. De asemenea, înscrierea în bazele de date ale Primăriei se poate face şi în Palatul Cenad (camera 5), la ghișeele de relații cu publicul a Primăriei.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite