Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prima nuntă la Aerodromul din Șiria

Ieri, 27 mai, pe aerodromul CHARLYE BRAVO de la Șiria a avut loc prima nuntă care sa desfăşurat în incinta Aerodromului.

Prima nuntă la Aerodromul din Șiria
Comentează 0

Pilotul Ștefan Sabău și Florina Sabău (acum) și-au unit viețile  în fața lui Dumnezeu și în fața celor peste 100 de  invitați. Cum șade bine aviatorilor, masa, dansul și felicitările au avut loc în Hangarul avioanelor, cu prieteni, colegi și rude, iar spre orele 18 dinspre Timișoara au venit pe calea aerului patru avioane , aducînd la bord colegi aviatori din alte județe care au facut un spectacol aviatic deasupra Aerodromului spre bucuria și admirația nuntașilor, iar după aterizare şi-au aliniat avioanele, au coborît din carlingi și au adus flori mirilor.

A fost ceva unicat, ceva foarte frumos iar emoțiile și bucuriile au fost pe măsură. Pilotul Ștefan Sabău (mirele) este cel care ridică în aer la peste 3000 de metri la Șiria toți parașutiștii care vin cu dorința în suflet pe aerodromul  Charlye Bravo să facă salturi cu parașuta, singuri sau alături de instructori (pentru începători). Iată că prima nuntă de aviatori a avut loc în "FAMILIE", cum îi place să spună comandantul aeroclubului Dan Cojocaru, Coji cum îl știm noi toți cei care îi sîntem prieteni.

"Aici toți sîntem ca într-o familie, toți venim  să ne simțim bine, sîntem prieteni, aici nu vezi fețe triste ci numai oameni care se bucură". Și de această dată a fost o mare bucurie să fie toți alături și la bucuria colegului lor Ștefan. Casă de piatră și multe bucurii și împliniri în viață  mirilor și din partea Redacției arq.ro          

foto/video – Dorin Bodea

Galerie foto (147)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite