Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

EXCLUSIV. Primul imigrant sirian a ajuns la Arad. A pus stăpânire pe parcul de la TEBA (FOTO)

EXCLUSIV. Primul imigrant sirian a ajuns la Arad. A pus stăpânire pe parcul de la TEBA (FOTO)
Comentează 7

Deși era estimat că primii refugiați vor ajunge în România abia peste câteva luni, primul sirian plecat din țara natală din pricina războiului a ajuns în România, chiar la Arad.

Acesta a intrat în țara noastră cu galeria de fotbal a naționalei Greciei, selecționată care a disputat un meci de fotbal, la începutul acestei săptămâni, la București.

Din capitală, sirianul a schimbat mai multe mijloace de transport pentru a ajunge la Arad. A recurs la această stratagemă, conform propriilor declarații, pentru a nu fi recunoscut de suporterii echipei de fotbal a Tunisiei cu care se bătuse crunt la ultima confruntare a celor două naționale.

Ei bine, sirianul a ajuns în cursul serii de marți în Arad și în doar câteva minute a pus stăpânire pe parcul din apropierea fostei fabrici TEBA.

Bărbatul a declanșat "jihad-ul" folosindu-se de mirosurile propriului corp. În doar câteva minute întreaga zonă a fost eliberată, nici chiar echipele de intervenție în caz de radiații nu au rezistat în zonă.

De menționat că refugiatul avea la mână două ceasuri Cartier în valoare totală de peste 8.000 de euro, o sacoșă marca Gucci și o pălărie marca Samsung cu valoare necunoscută.

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Cu multă seriozitate.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite