Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prezentare finanţări POR, PNDR şi transfrontaliere RO-HU la Expo Arad

Prezentare finanţări POR, PNDR şi transfrontaliere RO-HU la Expo Arad
Comentează 0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în cadrul târgului “ConfortConstruct & Instal” seminarii şi conferinţe de specialitate, dedicate agenţiloreconomici de profil.

Conferinţele vor avea loc la EXPO Arad, Pavilion A, la etaj, vineri18 martie începând cu ora 11:00 şi sâmbăta, 19 martie începând cu ora 10:00,cu teme de interes pentru constructori și autoritățile locale.

Programul acestora este:

Vineri, 18 martie

11.00 - Strategii de dezvoltare județene, regionale și naționale, finanțări pe programele naționale și europene - Noutăți pentru constructori și autoritățile locale

- Agenția pentru Dezvoltare Regională Regiunea Vest – măsuri POR 2014 - 2020

- Consiliul Județean Arad – Strategia de Dezvoltare a judeţului Arad 2014 – 2020

- Primăria Arad – Strategia de Dezvoltare a Municipiului Arad, proiecte de reabilitare termică și a fațadelor

- Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Arad – măsuri PNDR 2014 – 2020, informații utile pentru autoritățile locale și firmele deconstrucții.

Sâmbătă, 19 martie

10.00 –Facultatea de Arhitectură şi Urbanism Timişoara -prezentarea rezultatelor experimentale efectuate pe pereţi nestructurali din zidărie solicitaţi seismic în plan şi perpendicular pe planul lor.

Participarea la orice conferinţă este gratuită şi poate fi confirmată până cel târziu în data de 17 martie la adresa de email ccia@ccia-arad.ro, detalii suplimentare la telefon: +40 257 208 800 sau pe site: http://www.ccia-arad.ro/ro/confortconstruct-instal.html

Biroul de presă CCIA Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite