Vremea Romania, Arad 11°C

Stiri Arad

Preselectia concursului judetean de frumusete Miss Arad 2016 s-a desfăşurat la Hotel CENTRAL

Preselectia concursului judetean de frumusete Miss Arad 2016 s-a desfăşurat la Hotel CENTRAL
Comentează 0

Caravana frumusetii anului 2016 a inceput cu preselectia concursului judetean de frumusete Miss Arad, care s-a desfasurat in data de 17 iunie la Hotel Central Best Western, eveniment  care a inceput de la orele 17:00 cand au avut loc inscrierile şi a continuat la orele 19:00 cu probele selectiei, in prezenta  juriului. In cadrul preselectiei proiectului “Concursul judetean de frumusete Miss Arad 2016” au fost alese 15 fete care vor participa la finala concursului judetean de frumusete Miss Arad, găzduită de către Teatrul de Stat Ioan Slavici, eveniment planificat sa se desfasoare in data de 29 iulie şi care va numara anul acesta, cea de-a XI-a editie. 

Organizatorul principal al actiunilor concursului judetean de frumusete  Miss Arad este Asociatia Angels Organization, in parteneriat cu Consiliul Judetean Arad si Centrul Cultural Judetean Arad care asigura sprijinul logistic si financiar.

Pagina oficiala unde se pot urmari regulamentele, calendarul si evolutia concursurilor de frumusete este: http://missarad.blogspot.ro/.

Orban Nicolette Jasmine

Bucataru Oana- Adelina

Don Ioana

Macovei Madalina

Talaba Roberta

Musca Diana

Danut Daniela Paula

Lazea Andreea Elena

Varga Rebeca

Bargan Ionela Roxana

Bolohan Raluca Andreea

Dragu Oana

Faur Vanessa

Dragoman Ana- Maria

Pe banca rezervelor le avem, deocamdata, pe:

Sanduleanu Vanessa

Ordace Ana-Angela

 

C. P.

Galerie foto (526)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite