Vremea Romania, Arad 16°C

Stiri Arad

Preselectia concursului judetean de frumusete Miss Arad 2016

 Preselectia concursului judetean de frumusete Miss Arad 2016
Comentează 2

Caravana frumusetii anului 2016 incepe cu preselectia concursului judetean de frumusete Miss Arad, care se va desfasura in data de 17 iunie la Hotel Central Best Western, eveniment  care va incepe de la orele 17:00 cand vor avea loc inscrierile, urmand ca la orele 19:00 sa continue probele selectiei, in prezenta  juriului. In cadrul preselectiei proiectului “Concursul judetean de frumusete Miss Arad 2016” va putea participa orice persoana de sex feminin, cu varsta cuprinsa intre 14 si 24 de ani, inaltimea minima de 1,65m,  cu locuinta din buletin in judetul Arad, necasatorita si care sa nu fie parinte.

Din cadrul “Caravanei Miss” isi are locul de cinste si concursul de frumusete local Miss Santana, care  isi va continua si anul acesta traditia, finala acestuia urmand sa se desfasoare in data de 2 iulie, evenimentul fiind organizat in cadrul Zilelor Orasului Santana. Finala concursului este precedata de o preselectie a finalistelor si o pregatire corespunzatoare a acestora. Organizatorul concursului Miss Santana 2016 este agentia de modele Angels Events, in colaborare cu Primaria Orasului Santana si cu sprijinul Asociatiei Angels Organization. Castigatoarea concursului din Santana se va califica automat in finala concursului judetean de frumusete Miss Arad2016.

Teatrul de Stat Ioan Slavici va gazdui  finala concursului judetean de frumusete Miss Arad, eveniment planificat sa se desfasoare in data de 29 iulie, care va numara anul acesta, cea de-a XI-a editie. 

Organizatorul principal al actiunilor concursului judetean de frumusete  Miss Arad este Asociatia Angels Organization, in parteneriat cu Consiliul Judetean Arad si Centrul Cultural Judetean Arad care asigura sprijinul logistic si financiar.

Pagina oficiala unde se pot urmari regulamentele, calendarul si evolutia concursurilor de frumusete este: http://missarad.blogspot.ro/.

C. P.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite