Vremea Romania, Arad 11°C

Stiri Arad

Preselectia concursului judetean de frumusete Miss Arad

Preselectia concursului judetean de frumusete Miss Arad
Comentează 1

Preselectia concursului judetean de frumusete Miss Arad se va desfasura in data de 17 iunie la Hotel Central Best Western, eveniment  care va incepe de la orele 17:00 cand vor avea loc inscrierile, urmand ca la orele 19:00 sa continue probele selectiei, in prezenta  juriului. In cadrul preselectiei proiectului “Concursul judetean de frumusete Miss Arad 2016” va putea participa orice domnisoara cu varsta cuprinsa intre 14 si 24 de ani, inaltimea minima de 1,65m,  cu locuinta din buletin in judetul Arad, necasatorita. Tinuta concurentelor la preselectie trebuie sa fie formata din rochie sau fusta/ pantaloni scurti si top. Preselectia nu va necesita si proba costumelor de baie, in schimb va contine urmatoarele: proba catwalk- in fata invitatilor, proba de fotogenie si proba interviului- in fata membrilor juriului. Concurentele minore sunt rugate de catre organizatori sa fie insotite de cel putin unul dintre parinti.

Teatrul de Stat Ioan Slavici va gazdui finala concursului judetean de frumusete Miss Arad, eveniment planificat sa se desfasoare in data de 29 iulie, care va numara anul acesta, cea de-a XI-a editie. 

Organizatorul principal al actiunilor concursului judetean de frumusete  Miss Arad este Asociatia Angels Organization, in parteneriat cu Consiliul Judetean Arad si Centrul Cultural Judetean Arad care asigura sprijinul logistic si financiar.

Pagina oficiala unde se pot urmari regulamentele, calendarul si evolutia concursurilor de frumusete este: http://missarad.blogspot.ro/.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite