Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Conducerea Consiliului Judeţean va acorda audiențe și pe internet

Președintele Consiliul Județean Arad, Iustin Cionca, va acorda audiențe pe internet și pe teren, începând cu luna septembrie, în fiecare zi de joi.

Conducerea Consiliului Judeţean va acorda audiențe și pe internet
Comentează 0

Conform unui comunicat de presă remis de Consiliul Județean, în fiecare zi de joi, de la ora 16 la 17, Cionca va sta la dispoziția arădenilor din județ interesați de administrația locală și de investițiile publice.

"Am ales această formulă de audiențe pentru a facilita comunicarea cu cetățenii din toate localitățile județului și cu arădenii din diaspora interesați de evoluția comunității lor. Oamenii nu trebuie să se mai deplaseze la Arad pentru a discuta cu președintele Consiliului Județean. La sesizările unde nu vom avea răspunsuri imediat, vom transmite interlocutorilor răspunsul prin corespondență",  a precizat Iustin Cionca. 

Noua formulă nu va exclude audienţele personale, care se pot programa la cabinetul președintelui și al celor doi vicepreședinți, Claudia Boghicevici și Sergiu Bîlcea.

"În plus, colegii mei se deplasează zilnic în județ, uneori în mai multe localități. Din luna septembrie vom face publică agenda întâlnirilor din județ și vom rezerva un timp pentru audiențe. Așa este firesc, conducerea Consiliului Judeţean Arad să meargă la cetățeni, nu să îi așteptăm pe ei să ne caute. De regulă petenții sunt persoane cu diferite supărări, de multe ori justificate, necazuri, iar faptul că sunt puși pe drumuri le accentuează nemulțumirea",  a mai declarat Cionca.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite