Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Falcă: Atât eu cât și senatorul Cristina l-am susținut pe Cionca încă din toamna anului trecut

Co-președintele PNL Arad Gheorghe Falcă reacționează după ce în presă au apărut informații privind existența unor disensiuni în conducerea filialei județene pe tema desemnării candidatului pentru conducerea Consiliului Județean.

Falcă: Atât eu cât și senatorul Cristina l-am susținut pe Cionca încă din toamna anului trecut
Comentează 0

Falcă a precizat, astăzi, într-o conferință de presă, că orice discuții contradictorii ar exista acum în partid pe acest subiect, încă din toamna anului trecut s-a convenit ca Iustin Cionca să fie susținut pentru șefia CJ.

”Eu și senatorul Ioan Cristina, încă din toamna anului trecut am propus la București ca Cionca să fie candidat. Eu am rămas consecvent și l-am susținut în continuare”, a spus Falcă.

Referitor la unele disensiuni existente în partid, Falcă a declarat că va fi mai deschis față de presă în a prezenta realitatea, pentru a nu se mai face specualții.

”Nu voi mai menaja niciun coleg”, a avertizat Falcă.

Cionca a câștigat la limită

Fostul deputat Iustin Cionca, prim-vicepreședinte al PNL Arad, a fost ales de Comitetul Județean Executiv al PNL Arad pentru a candida pentru conducerea Consiliului Județean.

La competiţia internă au mai participat Adrian Țolea - care este președintele interimar al CJ Arad de anul trecut, de când Nicolae Ioțcu a fost suspendat în urma acuzațiilor de corupție formulate de către DNA – și pastorul Samuel Caba. La începutul ședinței, Caba a anunțat însă că se retrage.

Astfel, după voturile celor 33 de liberali prezenţi la şedinţa CJEx PNL Arad, Iustin Cionca a reuşit să obțină 17 voturi, iar Adrian Ţolea a obținut 15 voturi, în timp ce un buletin a fost declarat nul de către comisia de numărare.

”Cionca va conduce lista de consilieri a PNL. Mai urmează ca în 20 ianuarie candidatura să fie validată de către Colegiul Director Judeţean, o structură cu peste 200 de votanți, membrii Comitetului Judeţean Executiv, primarii liberali şi preşedinţii organizaţiilor locale”, a declarat Falcă.

În ceea ce privește Primăria Arad, Gheorghe Falcă a anunțat încă de anul trecut că va candida pentru un nou mandat.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite