Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Preot cu Skodă prins între două tiruri la Milova (FOTO)

Astăzi, 28 iunie, în jurul orei 16,00, conducătorul unui tir cu numere maghiare, care circula pe Drumul Național 7 în direcția Lipova, în apropiere de localitatea Milova, într-o curbă la dreapta a derapat pe contrasens și s-a ciocnit cu un tir bulgăresc ce venea în direcția Săvârșin.

Preot cu Skodă prins între două tiruri la Milova (FOTO)
Comentează 2

În carambol a mai fost prins și un autoturism Skoda Octavia condus de un preot, care intenționa să meargăîn pelerinaj la Muntele Athos.

Și cred că s-a întâmplat o adevărată minune, deoarece autoturismul Skoda a scăpat doar cu zgârieturi ușoare, iar părintele prins cu mașina ca într-o menghină între cele două tiruri, nu a pățit practic nimic.

Abordat ulterior de către mine și de colegul Vasile Obșitoș de la TVR 1, preotul nu a putut să articuleze nici un cuvânt, ci doar își făcea cruci și, din când în când, arăta semnificativ cu degetul spre cer! 

Circulația pe DN 7 a fost orpită aproximativ două ore, pentru ca Poliția Rutieră să poată face măsurătorile de rigoare și pentru ca MondoTrans să poată evacua TIR-urile iar Consuel Transport Skoda părintelui cu înger păzitor atât de puternic.

În tot acest răstimp ”coada” ce s-a format a ajuns la aproape 10 km, întinnzându-se până aproape de Lipova!

 

Vasile Zărandan

 

Galerie foto (47)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite