Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Premiu pentru excelenţă în administraţie

Premiu pentru excelenţă în administraţie
Comentează 0

Consiliul Judeţean Arad a fost recomprensat cu „Premiul de Excelenţă pentru cele mai bune practici de aplicare a tehnologiilor moderne în administraţie”, după eforturi făcute în mai multe domenii, în special pentru implementarea sistemului informatic destinat gestionării Registrului Agricol.

Premiu a fost oferit în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă Administraţie.ro, eveniment ce s-a desfăşurat la sfârşitul sptămânii trecute, la Braşov.

 „Aradul s-a numărat din nou printre judeţele laureate. Un nou premiu pentru excelenţă în administraţie demonstrază modul profesionist  în care Consiliul Judeţean Arad vine în sprijinul cetăţenilor, dar şi al administraţiilor locale. Felicit aparatul de specialitate al Consiliului Judeţan Arad pentru profesionalismul de care dă dovadă în accesarea şi implementarea fondurilor europene”, a declarat Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad.

În cadrul Galei au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituţiile administraţiei publice locale. Au participat peste 100 de persoane, lideri din administraţia publică centrală şi locală, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite