Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Premii  Pentru Promovarea Intreprinderilor Europene  2016 - Antreprenoriat responsabil şi global

Premii  Pentru Promovarea  Intreprinderilor Europene  2016 - Antreprenoriat responsabil şi global
Comentează 0

Şcoala de sudură din Arad care funcţionează  sub egida Filialei judetene Arad a Confederaţiei Patronatul Roman  a participat la „Premiile pentru promovarea Intreprinderilor Europene 2016” la secţiunea „Antreprenoriat responsabil şi global”.

La concurenta cu firme de prestigiu din Europa, cu tradiţie şi experientă de zeci de ani,  Şcoala de sudură arădeană, condusă de Ing. Ioan Marin Crişan, a ocupat un bine meritat loc şase internaţional şi locul unu naţional.

„Fiind prima participare de acest fel pentru şcoala noastră, acest loc ne onorează. Pornind de la selecţia, şi până la participarea la Bratislava, în acest premiu şi aceasta reunoaştere internaţională stau ani de muncă, nu doar a mea ci şi a fomatorilor. Fără sprijinul întregii echipe nu aş fi reuşit aceasta performanţă.

Nu pot să nu mulţumesc încă odată  preşedintlui Patronatului Român, domnul  Gheorghe Naghiu, care m-a sprijinit încă de la început atât financiar cât şi moral şi logistic.”, a declarat Ioan Marin Crişan la revenirea de la Bratislava.

În completare vicepreşedintele Filialei Arad a Confederaţiei Patronatul Român, Marcel Măinescu a declarat:

„Firmele româneşti se confruntă cu lipsa forţei de muncă calificate, iar apariţia unei Şcoli de Sudură într-un oraş în care sudorii sunt la mare căutare este un câştig pentru oraş. De aceea ne bucură recunoaşterea internaţională a Şolii de sudură arădene, şi felicit munca întregii echipe. ”  

C. P.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite