Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Premii de la FC UTA, aseară, la emisiunea „Repriza de Sport”

Premii de la FC UTA, aseară, la emisiunea „Repriza de Sport”
Comentează 0

 

Aseară în studioul ” LaStrada Tv”, invitați au fost doi reprezentanți ai clubului UTA, directorul general Codru Decebal Grădinariu și ofițerul de presă al aceluiași club, scriitorul Radu Romanescu.

Cei doi nu au venit cu mâna goală. Respectând obiceiul emisiunii, ei au pregătit două premii pentru întrebările concurs din timpul ” Reprizei de Sport”.

Prima întrebare s-a referit la cariera de antrenor a regretatului Nicolae ” Coco” Dumitrescu.

Câte trofee de campion al României a cucerit în cariera sa de antrenor Nicolae Dumitrescu cu UTA?

Răspunsul corect,4 ( două ca antrenor la echipa de juniori și două ca antrenor la echipa de seniori) l-a dat cel mai repede Adrian Brădean ( cont de facebook, Adrian Adrian).

Adrian Brădean , din Arad, are deja cinci premii câștigate la emisiunea Repriza de Sport

Cea de-a doua întrebare s-a referit la istoria clubului UTA .

După câți ani de prezență continuă în prima divizie națională, UTA a părăsit pentru prima dată Divizia A, retrogradând în Divizia B?

Răspuns corect: 33 de ani.

A răspuns corect și cel mai repede Zoli Cozma, dar acest personaj a dorit să rămână discret , ” pasând” premiul celui de-al doilea telespectator care a răspuns corect.

Acesta se numește Alexandru Voian ( cont de facebook, Alexandru Alex) și este din Arad, băiatul unui fost fotbalist al echipei Șiriana Șiria.

Premiile au constat într-un volum al cărții ” Coco Dumitrescu pentru totdeauna în inima Bătrânei Doamne” alături de un fular cu FC UTA.

Felicitări câștigătorilor și....Haide UTA !

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite