Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Câștigătorul  primului premiu al emisiunii ” Repriza de Sport”  este Adrian Brădean

Câștigătorul  primului premiu al emisiunii ” Repriza de Sport”  este Adrian Brădean
Comentează 1


Luni seara în cadrul emisiunii Repriza de Sport difuzată în direct pe ” LaStradaTv” a fost invitat Claudiu Negru, unul din cei mai vechi membri ai galeriei echipei UTA. În timpul emisiunii , pentru prima data, în cele 5 ediții, s-a pus o întrebare , iar primul care a răspuns corect a primit un premiu din partea firmei ”Dey Security”, mai precis un hanorac personalizat cu numele UTA-ei.

Fericitul și inspiratul câștigător se numește Adrian Brădean, de 39 de ani, inginer , originar din Lipova , dar stabilit în Arad.
Tatăl lui a fost cunoscutul arbitru de divizia C, Ioan Brădean și fost jucător de fotbal la echipele Vagonul și Victoria Ineu.

Câștigătorul de ieri, Adrian, iubește deopotrivă și fotbalul și baschetul  arădean, el fiind unul din fanii echipei FCC Baschet Arad.De asemenea, Adrian este fondatorul, căpitanul și jucătorul echipei de minifotbal arădene ” Amicii 2013 Arad”, organizând în fiecare duminică meciuri într-o bază sportivă privată din Vladimirescu.

Da, iubesc și baschetul , chiar de foarte mult timp, dar și pe UTA cu aceeași măsură. Am cochetat și eu cu fotbalul, dar am ales în cele din urmă studiile. Acum după ce am o meserie stabilă, încerc să recuperez , organizând partide de minifotbal cu echipa fondată de mine,” Amicii 2013 Arad”. Mă bucur că am reușit să intru în posesia premiului, deși am răspuns la întrebare cu câteva zecimi de secunde mai târziu decât Andrei Crișan. Îi mulțumesc special pentru faptul că el ( stabilit în Danemarca) a propus ca premiul să fie acordat celui de-al doilea clasat. Vă respect emisiunea și felicit prestația lui Kidu ( Claudiu Negru), invitatul dumneavoastră”, a declarat Adrian Brădean

Întrebarea din timpul emisiunii a fost,” Cum se numește personajul principal din cântecul original De la Dunăre la Sena, înlocuit în același cântec de susținătorii UTA-ei cu Iosif Petschovschi?”
Răspunsul era : ”Poetul Vasile Alecsandri”.
 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite