Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Premier interimar "executant". Cum a schimbat Fifor, în doar 3 zile, oamenii numiţi de Mihai Tudose

De când este pemier interimar, Mihai Fifor a pus în practică măsuri pe care Mihai Tudose nu a vrut să le ia: l-a demis pe şeful Poliţiei Române, aşa cum a solicitat Carmen Dan, după ce Tudose nu a vrut să îl demită, şi l-a repus în funcţie pe şeful ANRM, cel pe care chiar Mihai Tudose l-a eliberat din funcţie. Mai mult, l-a demis şi pe şeful Corpului de Control al premierului.

Premier interimar
Comentează 1

Mihai Fifor schimbă oamenii aduşi de Tudose. Șeful Inspectoratului General al Poliției Române, Bogdan Despescu, a fost demis de premierul interimar Mihai Fifor. Anterior, ex-premierul Mihai Tudose a refuzat solicitarea ministrului de Interne, Carmen Dan, de a-l demite pe Despescu, în contextul scandalului polițistului acuzat de pedofilie.

Totodată, premierul interimar l-a dat afară pe secretarul de stat Bogdan-Cosmin Ştefan, leful Corpului de control al prim-ministrului.

In locul lui a fost numit Marcelica Păun, director al Direcţiei juridice şi administrative. Premierul interimar l-a repus în funcţie şi pe Gigi Dragomir, la Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale. Acesta a fost demis de Mihai Tudose pentru emiterea unui ordin privind schimbarea metodei de calcul pentru gazele naturale, lucru care ar fi dus la scumpirea acestora. Liviu Dragnea s-ar fi opus demiterii. Înainte să ajungă la ANRM, Dragomir a fost inspector în cadrul Administratiei Finanțelor Publice Ilfov. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite