Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Precizările Primăriei cu privire la organizarea evenimentelor de 1 Iunie: „Nu obligăm pe nimeni să se vaccineze, dar încurajăm pe toată lumea să o facă!”

Ca urmare a reacțiilor apărute în spațiul public referitoare la condițiile de organizare a evenimentelor dedicate zilei de 1 Iunie, Primăria Municipiului Arad face câteva precizări. Conform administraţiei locale, condiţiile cu pricina „sunt în conformitate cu  Ordinul pentru modificarea și completarea anexei la Ordinul Ministrului Culturii și al Ministrului Sănătății nr. 3245/1805/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii”. De fapt sunt condiţii care  se aplică la nivel național,  la toate evenimentele/acţiunile culturale organizate în aer liber, unde se așteaptă o participare de până la 500 de persoane.

Precizările Primăriei cu privire la organizarea evenimentelor de 1 Iunie: „Nu obligăm pe nimeni să se vaccineze, dar încurajăm pe toată lumea să o facă!”
Comentează 0

 „În calitate de organizatori ai evenimentelor de 1 iunie, mai ales că vorbim despre un program special dedicat celor mici, dorința noastră este ca numărul participanților să fie cât mai mare, însă în egală măsură vrem ca fiecare dintre ei, copii sau adulți, să fie în primul rând în siguranță!

Nu obligăm pe nimeni să se vaccineze, dar încurajăm pe toată lumea să o facă! Persoanele care se vaccinează vor contribui la acea revenire la normalitate și ne vor ușura cu mult organizarea evenimentelor cu și pentru public.

În ceea ce ne privește ne-am asigurat că personalul care se ocupă de organizarea evenimentului este vaccinat cu ambele doze, cu cel puțin 12 zile înainte de eveniment, iar cei care vor presta servicii la evenimente sunt fie vaccinați, fie se vor testa așa cum prevede legea. 

Vă mulțumim, tuturor, pentru înțelegere și vă așteptăm, cu drag, la evenimentele noastre!”, transmit reprezentanţii municipalităţii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite