Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pragmatismul dă speranţe: Poli Timişoara - UTA 2-1

Pragmatismul dă speranţe: Poli Timişoara - UTA 2-1
Comentează 0

UTA a reuşit să iasă cu bine din deplasarea de la Timişoara, în meciu tur de baraj menţinere/promovare pentru Liga I. Asta după ce în primele 45 de minute trupa lui Laurenţiu Roşu a fost ca şi inexistentă. Trupa de pe Bega a descis scorul prin Pedro, care a profitat de o gaură neagră imensă în apărarea arădeană, după care Cânu a făcut 2-0, dintr-o poziţie suspectă de offside. Arădenii au terminat n corzi primul mitan, cu gazdele irosind două şanse imense de a risipi orice speranţă a UTA-ei. Să nu omitem şi posibilitatea de a primi un penalty de către UTA la o intervenţie nefericită în careul gazdelor asupra lui Petre. În rest o UTA palidă şi fără vlagă.

După pauză gazdele lui Ionuţ Popa îşi bat joc de încă o ocazie, după care în minutul 52 Curtuiuș pătrunde prin dreapta suprafeței de pedeapsă, e blocat de Curileac, dar Strătilă e pe fază și trimite în plasă, 2-1. Din nimic a ieşit un gol cât o promovare! Imediat după Doman îl pune în valoare pe Miron, şi apoi Neagu vede roşu, iar Poli e în 10. 25 de minute arădenii sunt în avantaj numeric dar se mulţumesc cu puţin. E gata cu un 2-1 dătător de speranţe pentru returul de joi de la Şiria, însă ceva trebuie să se schimbe în jocul ofensiv al UTA-ei.

 UTA: Miron – Adili, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă (Tănase), Chindriș, Copil (Vâlceanu), Muntean (Sthal) – Ad. Petre, Curtuiuș.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite