Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poveștile Aradului spuse în fața publicului din Turcia

Cel mai titrat spectacol arădean al momentului,  “Orașul nostru”, în regia lui Cristian Ban și scenografia Cristinei Milea,  ajunge, în această primăvară și pe scenele din Turcia. Și asta în cadrul Festivalul Internațional al Tărilor Balcanice “Balkan Breeze”, aflat, în 2018 la cea de a V-a ediție.

Poveștile Aradului spuse în fața publicului din Turcia
Comentează 0

“Ne bucurăm să jucăm din nou la Bursa. Am fost prezenți pe scena Festivalul Internațional al Țărilor Balcanice încă de la prima sa ediție. Știm că vom avea parte de public extraordinar și, cel mai important, că trupele alături de care suntem prezenți în selecția din acest an sunt reprezentative pentru ceea ce se întâmplă din punct de vedere teatral în această parte de lume.” Spune Bogdan Costea, manager TCISA.

Ioan Peter, Cecilia Donat, Alex Mărgineanu, Angela Petrean – Varjasi, Alina Vasiljević, Ștefan Statnic, Robert Pavicsits, Roxana Sabău și Călin Stanciu sunt actorii care vor spune poveștile Aradului de demult, pe scena Ahmet Vefik Pașa Theater Bursa în 24 și 25 martie.

La ediția din acest an a festivalului printre participanți se numără artiști din Armenia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Grecia, Republica Macedonia, România, Serbia, Slovenia și Republica Turcia. Participarea Teatrului Clasic “Ioan Slavici” la acest eveniment se face cu sprijinul Institutului Cultural Român “Dimitrie Cantemir” din Istambul.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite