Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Povestea lui Ioan Luchian Mihalea și a Grupului Coral SONG – lansare de carte

Povestea lui Ioan Luchian Mihalea și a Grupului Coral SONG – lansare de carte
Comentează 0

În urmă cu 50 de ani, într-o lume a speranțelor deșarte, a cenzurii generalizate și a tăcerilor suspecte, un tânăr talentat s-a încumetat să creadă în cuvintele lui Georges Braque, „Arta este cel mai scurt drum de la un om la altul”, și a strâns în jurul său o familie de studenți prieteni pentru a cânta și cuvânta liberi. Numele lui este Ioan Luchian Mihalea (Oanță, pentru cei dragi), iar familia de tineri frumoși s-a numit „Song”.

Dacă doriți să rememorați povestea lor și bucuria cu care i-ați primit în casele dumneavoastră, vă invităm miercuri, 17 aprilie 2024, începând cu orele 15:00, în Sala de Artă și Multimedia „Sabin Drăgoi” a Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad, unde Luminița Velciu va lansa cartea-omagiu „SONG, un cântec amuțit” și ne va răsfăța cu un film-document despre Corul Song al Casei de cultură a studenților „Grigore Preoteasa” București. Moderatori ai evenimentului vor fi Luminița Velciu și Radu Ilina.

Accesul este gratuit și deschis tuturor celor pasionați de carte, lectură și cultură! Vă așteptăm cu bucurie să celebrăm împreună această remarcabilă poveste de curaj și expresie artistică autentică!

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite